نظر شما نسبت به انتقال كاركنان و سازمانهاي دولتي از تهران چه مي باشد؟
موافقم
مخالفم
كدخبر: ۳۱۳
تاريخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۸
تعداد بازديد: ۳۰۵
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
رييس سازمان ملي جوانان:
ازدواج موقت بايد ترويج شود
رييس سازمان ملي جوانان با تاكيد بر اين كه اين سازمان طرفدار ازدواج موقت، به مفهوم بودن مقدمه‌اي براي ازدواج دائم است، ازدواج موقت را عاملي براي زمينه‌سازي شرعي شناسايي زوجين برشمرد
رييس سازمان ملي جوانان با تاكيد بر اين كه اين سازمان طرفدار ازدواج موقت، به مفهوم بودن مقدمه‌اي براي ازدواج دائم است، ازدواج موقت را عاملي براي زمينه‌سازي شرعي شناسايي زوجين برشمرد و با تاكيد بر اين كه انجام ازدواج موقت بايد تسهيل شود، خاطرنشان كرد : فرصت براي نامزدي مشروع جوانان بايد بيش از گذشته فراهم شود.

به گزارش ايسنا ، حجت الاسلام والمسلمين حاج علي اكبري صبح روز يكشنبه در يك نشست خبري، افزود: ازدواج موقت به آن مفهومي كه در نظر مردم است، ربطي به جوانان ندارد و ما هم كاري با آن نداريم.

وي با اشاره به اين كه در حال حاضر صيغه محرميت و ازدواج موقت به صورت غيررسمي و در خود خانواده‌ها انجام مي‌شود و عرف است ، تصريح كرد: اين امر بايد گسترش پيدا كند.

رييس سازمان ملي جوانان اذعان كرد: منظور آقاي وزير كشور سابق هم همان ازدواج موقت مربوط به جوانان بود و مشروعيت بخشيدن به دوستي‌هاي پيش از ازدواج كه بر سر آن، آن همه جنجال شد، چون ظاهرا ازدواج موقت در جامعه منحصر به ازدواج بزرگ‌ترهاست.

وي با بيان اين كه براي ازدواج جوانان بايد تسهيلات بيشتري قايل شد، تاخير از سن مناسب و به هنگام ازدواج را از اصلي‌ترين عوامل بي ميلي به ازدواج دانست و اعلام كرد: طبق ارزيابي‌ها سن مناسب ازدواج براي دختران بين 15 تا 20 سال است كه البته حدود 50 درصد ازدواج‌هاي دختران نيز زير 20 سال انجام مي‌شود.

وي به پيش‌بيني روز اول ذيحجه به عنوان روز ملي «ازدواج جوانان» نيز اشاره كرد.
نظرات بینندگان:
* نام:
ايميل:
* نظر: