نظر شما نسبت به انتقال كاركنان و سازمانهاي دولتي از تهران چه مي باشد؟
موافقم
مخالفم
كدخبر: ۲۷۶۱
تاريخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۲
تعداد بازديد: ۱۷۹۹
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
گزارش تصویری
بازدید "جومونگ" میهمان ویژه کودکان سرطانی محک
در نشستی که بعد از بازدید از بیمارستان صورت گرفت، جومونگ برای تمام کودکان آرزوی سلامتی کرد و کارت های محک را با جمله (حال شما بهتر باشد) امضا کرد
"سان ایل گوگ " بازیگر نقش جومونگ در سریال افسانه جومونگ در سفر خود به ایران از موسسه خیریه محک دیدن کردند.

تمام بچه ها در بخش های مختلف بیمارستان چشم انتظار جومونگ بودند ،امیررضا 11ساله سلام کردن را به زبان کره ای تمرین می کرد.نیما 14 ساله می خواست ایمیل جومونگ را داشته باشد تا با او در تماس داشته باشد. جومونگ بعد از نیم ساعت تاخیر آمد ، هیاهوی زیادی در مقابل در بیمارستان بود، وی همراه تعداد زیادی از خبرنگاران وارد اتاق کنفرانس موسسه خیریه محک شد و مدیر عامل محک ضمن خوش آمد گویی به جومونگ و حاضران گفتند: اگر چه محک، حامی پروتکل های اسباب بازی های بشردوستانه است، اما امروز استثنا کودکان محک شمشیرهای اسباب بازی خودرا بسته اند و در انتظار مبارزه با جومونگ افسانه ای هستند.

سپس جومونگ با جمعی از مدیران محک به بخش های نقاهتگاه،آنکولوژی ، ICU و... رفتند وکودکان مبتلا به سرطان تحت پوشش محک از نزدیک جومونگ را دیدند. هیجان و شادی در چشم هایشان موج می زد رقیه که خنداندنش کار خیلی سختی است با شرم خاصی خندید ...بچه های محک از حضورجومونگ بسیار شاد شدند.

در نشستی که بعد از بازدید از بیمارستان صورت گرفت، جومونگ برای تمام کودکان آرزوی سلامتی کرد و کارت های محک را با جمله (حال شما بهتر باشد) امضا کرد.

در این برنامه تفاهم نامه ای با مضمون همکاری مشترک بین دو مجموعه به امضا رسید .در انتها مدیر عامل محک از آقای سان که لبخند شادی رابرلبان کودکان مبتلا به سرطان محک نشانده بود قدردانی کرد . آقای سان نیز اعلام کردند این بازدید را همواره بخاطر خواهد داشت و امیدوار است همه کودکان سلامتی خودرا به دست آورند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
نظرات بینندگان:
از هنرپیشه سریال افسانه جومونگ تشکر می کنم ، امیدوارم این گزارش باعث توجه بیشتر مسئولین و شخصیتهای فرهنگی و .... کشور به این موضوع باشد.........
عالی بود
چرا ایرانی ها از این بازدیدها ندارند
من سریال جومونگ را خیلی دوست دارم وآرزو میکنم جومونگ به شهر تبریز هم بیاید و من از نزدیک او را ببینم .
خدا خيرش بده كه دل بچه هاي بيمارو دردمند مارو شاد كرد
خوشم اومد
من اين كار ايشان را تحسين ميكنم براي ديگر بازيگران هم الگويي باشد
چرا جومونگ درمکان مشخصی درمیان مردم استانهای مختلف حضورپیدانمیکنه؟؟
در یک کلام عاطفه رو باید از این آدما یاد گرفت به اصطلاح اسم مسلمونی رو یدک می کشیم ولی ............. خدا انشاءا... بهمشون سلامتی بده و برای این آقا که باعث شد برای لحظه ای خنده رو لبهای این بچه های معصوم بشینه آرزوی سلامتی دارم.
يكي از علت هاي محبوبيتش همين كارهاشه.........
عالی بود
خیلی خیلی عالی بود و با عکس های بیشتر و بهتر بهتر هم می شود.
جومونگ به تبریز هم بیاید با تشکر
نظرات بینندگان:
* نام:
ايميل:
* نظر: