کد خبر:۷۱۱۵
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۶
تعداد بازدید: 2993
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
saveذخیره
بقایای انگشت در همبرگر؛ تکه‌های دستکش در کنسرو
این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که این شرکت تولید مواد غذایی دارای شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و همچنین چهار گواهینامه مدیریت معتبر خارجی از جملهtuv nord iso 22000:2005، iso9001 و haccp ics و ukas است.

پس از مشاهده یک انگشت قطع شده در بسته همبرگر شرکتی معروف در قم،‌ این بار تکه‌های دستکش در قوطی کنسرو تن ماهی در بندرعباس مشاهده شده است.
 
به گزارش فارس از بندرعباس، کنسرو یاد شده تولید شده در تاریخ 6 مهرماه 91 و از سری ساخت 910706222 بوده است.

وجود این چنین مباحثی در صنایع مواد غذایی همواره مصرف کنندگان را به سیستم موجود بی‌اعتماد می‌سازد، چرا که طی ماه‌های گذشته نیز مشاهده باقیمانده انگشت قطع شده در همبرگرهای یک کارخانه در شهر قم تبعات زیادی برای این صنایع در پی داشته است.

این کنسرو که اتفاقا توسط خبرنگار فارس نیز خریداری شده بود، حاوی باقیمانده و تکه‌ تکه‌های یک دستکش بوده است.

همچنین در راستای پیگیری با شماره‌ درج شده بر روی قوطی این کنسرو که آدرس کارخانه آن نیز شهرک صنعتی دو بندرعباس درج شده، اقدام شد که گویا شماره درج شده بر روی قوطی کنسرو از مدت‌ها پیش واگذار و امکان دسترسی به کارخانه مذکور به راحتی میسر نیست.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که این شرکت تولید مواد غذایی دارای شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و همچنین چهار گواهینامه مدیریت معتبر خارجی از جملهtuv nord iso 22000:2005، iso9001 و haccp ics و ukas است.

نکته جالب‌تر اینکه محصول کنسرو تن ماهی منقش به علامت استاندارد ایران نیز هست.

حال باید به این نکته تأمل کرد با وجود اینکه این شرکت از چندین گواهینامه مدیریت کیفیت و بهداشتی و استاندارد برخوردار است، چرا باید با وجود حساسیت‌های مواد غذایی وقوع این گونه اتفاقات را شاهد باشیم.

 

برچسب ها: همبرگر ، كنسرو
Bookmark and Share
نظرات بینندگان:
نام:
ایمیل:
* نظر: