کد خبر:۷۰۴۸
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۸
تعداد بازدید: 3296
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
saveذخیره
سالم‌ترین گوشت کدام است؟
گوشت بوقلمون کلسترول پایینی نسبت به دیگر گوشت ها دارد و برای بیماران دارای چربی خون بالا و آرتروز مفید است

کارشناس دامپروری گفت: گوشت بوقلمون کلسترول پایینی نسبت به دیگر گوشت ها دارد و برای بیماران دارای چربی خون بالا و آرتروز مفید است

به گزارش ایسنا، سارا روزبه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، تصریح کرد: گوشت بوقلمون محصولی ارگانیک و دارای امنیت زیستی بالا می‌باشد که در آن از آنتی‌بیوتیک کمتری استفاده شده است.

وی در مورد ویژگی‌های گوشت بوقلمون، عنوان کرد: بوقلمون دارای دو نوع گوشت قرمز و سفید است که می‌تواند مناسب‌ترین جایگزین برای گوشت گوسفند و مرغ باشد و دیگری خواص دارویی و پروتئینی بالا و طعم خوب و سلامت این نوع گوشت است.

کارشناس دامپروری افزود: خوردن روزانه 150 میلی گرم گوشت بوقلمون، اسید آمینه ضروری بدن را تامین و از سرطان جلوگیری می‌کند.

سارا روزبه، اطلاع‌رسانی در مورد فواید گوشت بوقلمون را ناکافی دانست و گفت: از سال 1376 تابحال، شاهد افزایش عرضه و تقاضا هستیم، اما برای رسیدن به متوسط سرانه مصرف جهان، راه زیادی مانده است.

وی افزود: با توجه به پایین بودن قیمت گوشت بوقلمون نسبت به دیگر گوشت‌ها، صرفه اقتصادی بالایی دارد.

 

Bookmark and Share
نظرات بینندگان:
نام:
ایمیل:
* نظر: