کد خبر:۶۲۵۳
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۵
تعداد بازدید: 3192
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
saveذخیره
مصرف جوانه گندم به تقویت حافظه کمک می‌کند
مصرف فندق به دلیل داشتن فسفر زیاد به تقویت مغز کمک می‌کند همچنین مصرف گردو، انجیر، موز، میخک، بابونه، پسته، گل کلم و عناب موجب افزایش حافظه می‌شود

یک محقق طب اسلامی گفت: مصرف فندق به دلیل داشتن فسفر زیاد به تقویت مغز کمک می‌کند همچنین مصرف گردو، انجیر، موز، میخک، بابونه، پسته، گل کلم و عناب موجب افزایش حافظه می‌شود.
 
سید علی ابوالحبیب در گفت و گو با فارس اظهار داشت: مصرف برخی موادغذایی برای حافظه و مغز بسیار مفید است.

وی ادامه داد: مصرف فندق به دلیل داشتن فسفر زیاد به تقویت مغز کمک می کند همچنین مصرف گردو، انجیر، موز، میخک، بابونه، پسته، گل کلم و عناب موجب افزایش حافظه می‌شود.

این محقق طب اسلامی بیان داشت: مصرف چای کوهی، عناب، شلغم و جوانه گندم به تقویت حافظه کمک می‌‌کند و مصرف کاهو موجب کاهش حافظه می‌شود.

ابوالحبیب عنوان کرد: مصرف ماهی پرورش یافته در آبهای شور و چای از بروز سکته‌های مغزی جلوگیری کرده و مصرف نمک، مشروبات الکلی و چربی‌های اشباع شده حیوانی موجب بروز سکته مغزی می‌شوند.

وی تصریح کرد: اگر چه چای و انواع آجیل مانند فندق و گردو برای مغز مفید است ولی باید مقدار مصرف آن محدود باشد همچنین چای با وجود داشتن خواص مفید، ضررهای زیادی هم دارد.

 

Bookmark and Share
نظرات بینندگان:
نام:
ایمیل:
* نظر: