كاريكاتوري از عیدی کارمندی!  (۵ نظر)
ورود ‌٧ / ‌٢٤ ميليون گردشگر به كشور ‌٢٧ ميليون نفري!  (۲ نظر)
قتل عام هولناک خانوادگي درساري  (۱ نظر)
فهرست جدید بانک‌داران خصوصی و دولتی تأیید صلاحیت شده توسط بانک مرکزی  (۱ نظر)
8 بیمار عجیب در روزگار غریب  (۱ نظر)
پرخاشگری شوهران، زنان را افسرده می‌کند  (۱ نظر)
یک نویسنده ایرانی‌تبار نامزد جایزه نوبل ادبیات شد  (۱ نظر)
نبود مکان هاي معتبر براي خريد ماهيان قرمز
سرطان پروستات درمان می شود
داشتن همسر میزان رضایتمندی از شغل را افزایش می دهد
رفت‌وآمد در پروژه صدر- نيايش پولي مي‌شود
دل‌شکستگی انسان را می‌کشد
افزایش آمار زایمان سزارین نتیجه طمع برخی از پزشکان است
نقشه خواستگار اغفالگر براي دختر 20ساله
15 نكته ي اساسي قبل از خريد خودروي دست دوم
کدام خودروها گران می‌شوند؟
برنامه بانک مرکزی برای توزیع اسکناس‌نو در همه بانکها
کد خبر:۶۱۸۶
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۸
تعداد بازدید: 223
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
saveذخیره
یک‌پنجم کارمندان دنیا دورکاری می‌کنند
حدود یک‌پنجم کارمندان سراسر جهان، به‌خصوص آن‌هایی که در مناطق خاورمیانه، آمریکای لاتین و آسیا مشغول به کار هستند از روش‌های دورکاری برای انجام وظایف روزانه خود استفاده می‌کنند

بر اساس نتایج يك پژوهش مشترک خبرگزاری رویترز و مرکز Ipsos، حدود یک‌پنجم کارمندان سراسر جهان، به‌خصوص آن‌هایی که در مناطق خاورمیانه، آمریکای لاتین و آسیا مشغول به کار هستند از روش‌های دورکاری برای انجام وظایف روزانه خود استفاده می‌کنند و حدود 10 درصد کارمندان به صورت روزانه وظایف کاری خود را در منزل انجام می‌دهند.

دورکاری این روزها به یک روش محبوب برای کارمندان هندی تبدیل شده است و طبق آمار موجود بیش از نیمی از کارمندان هندی کارهای روزانه خود را در منزل دنبال می‌کنند و در مقابل 34 درصد کارمندان در اندونزی، 30 درصد کارمندان مکزیک و حدود همین درصد از کارمندان در کشورهای آرژانتین، آفریقای جنوبی و ترکیه به دورکاری مشغول هستند.

اما با این وجود انجام فعالیت‌های کاری روزانه از راه دور هنوز به روشی معمولی در کشورهای مجارستان، آلمان، سوئد، فرانسه، ایتالیا و کانادا تبدیل نشده است و در این کشورها کمتر از 10 درصد جمعیت کاری مشغول به دورکاری هستند.

کارِن گاتفرید، مدیر تحقیقات مرکز Ipsos Global Public Affairs که مدیریت این پروژه تحقیقاتی را نیز به عهده داشته است توضیح داد: «این در اصل روندی است که در کشورهای در حال ‌توسعه دنبال می شود و من هنوز مطمئن نیستم که غرب این روند را به طور کامل به همین صورت دنبال کند».

او توضیح داد که این روش کاری مزایای بسياري دارد و هم‌اکنون آمریکای شمالی و اروپا به این نتیجه رسیده‌اند که دورکاری می‌تواند برای خانم‌ها مزایای فراوانی به همراه داشته باشد. این روش کاری استرس کمتری ایجاد می‌کند و تعادل بهتری را بین محیط کار و زندگی شخصی برقرار می سازد.

دورکاری در اصل به شيوه از كار اطلاق مي شود كه کارمندان می‌شود که به صورت دور از محیط کار فعالیت‌ روزانه خود را انجام می‌دهند و از طریق پست الکترونیکی، تلفن‌ یا گفت‌وگوهای اینترنتی آنلاین به صورت روزانه با محیط کار خود در ارتباط هستند.منبع: همكاران سيستم

برچسب ها: دوركاري ، كارمندان
Bookmark and Share
نظرات بینندگان:
نام:
ایمیل:
* نظر: