کد خبر:۵۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۳
تعداد بازدید: 1998
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
saveذخیره
نان های تیره بهتر از نان های سفید هستند
كارشناس تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: به رغم تصور رایج، نان های تیره به دلیل داشتن سبوس و فیبر، بهتر از نان های سفید هستند.

كارشناس تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: به رغم تصور رایج، نان های تیره به دلیل داشتن سبوس و فیبر، بهتر از نان های سفید هستند.
  
 
'حامد پورآرام' روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اغلب افراد به اشتباه فكر می كنند، نان هر چه سفیدتر باشد، سالم تر است درحالیكه نان های تیره منابع خوبی از سبوس و فیبر به شمار می روند.

وی اظهار داشت: فیبر و سبوس موجود در نان های تیره موجب افزایش عملكرد دستگاه گوارش و مقابله با عوامل بیماری زا می شود.

كارشناس تغذیه وزارت بهداشت، خاطرنشان كرد فیبر و سبوس به میكروب ها اجازه نمی دهد تا با سلول های جدار دستگاه گوارش تماس پیدا كنند.

پورآرام افزود: فیبر و سبوس از ابتلا به بیماری های عفونی و گوارشی پیشگیری می كند.

برچسب ها: نان ، سبوس ، فيبر
Bookmark and Share
نظرات بینندگان:
نام:
ایمیل:
* نظر: