به منظور جلوگيري از بروز مسموميت ها، پوسته تخم مرغ بايد بدون ترك، تميز و بدون هر گونه آلودگي باشد و لازم است مردم، تخم مرغ مصرفي خود را از فروشگاه هايي كه تخم مرغ را در يخچال نگهداري مي كنند خريداري كنند.

كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به مردم توصيه كرد براي جلوگيري از بروز مسموميت ها، هرگز تخم مرغ هاي شكسته، ترك دار و آلوده را خريداري نكنند.
به گزارش موج به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، پريسا ترابي افزود: به منظور جلوگيري از بروز مسموميت ها، پوسته تخم مرغ بايد بدون ترك، تميز و بدون هر گونه آلودگي باشد و لازم است مردم، تخم مرغ مصرفي خود را از فروشگاه هايي كه تخم مرغ را در يخچال نگهداري مي كنند خريداري كنند.
وي اظهار داشت: در صورتي كه تخم مرغ ها طي حمل به منزل ترك برداشت و يا شكست بايد محتويات آن در يك ظرف درپوش دار ريخته و در يخچال نگهداري و طي حداكثر دو روز مصرف شود.
اين كارشناس تغذيه وزارت بهداشت تصريح كرد محتويات تخم مرغ تازه بايد فاقد بوي تعفن و علايم فساد و سفيده آن، داراي ظاهري غير شفاف باشد.
ترابي درباره ويژگي هاي تخم مرغ فاسد گفت: پوسته تخم مرغ هاي فاسد، كدر و بد رنگ و سفيده آن شفاف است.
وي افزود: اگر تخم مرغ در آب شناور باقي بماند به معناي فاسد بودن آن است؛ همچنين براي اطمينان از فاسد بودن تخم مرغ، مي توان آنها را قبل از استفاده در يك ظرف جداگانه شكست.
براساس اين گزارش، سرانه مصرف تخم مرغ در كشور از استانداردهاي بين المللي كمتر است.