کد خبر:۵۶۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۷
تعداد بازدید: 1985
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
saveذخیره
مصرف بیش از حد قندهای ساده فرد را عصبی می‌کند
مصرف بیش از حد قند‌های ساده، قندخون افراد را ناگهان بالا برده، سیستم عصبی فرد را دچار مشکل می‌کند و فرد را عصبی می‌کند.
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از حد قند‌های ساده، قندخون افراد را ناگهان بالا برده، سیستم عصبی فرد را دچار مشکل می‌کند و فرد را عصبی می‌کند.

 میترا زراتی در گفت‌و‌گو با فارس اظهار داشت: خلق و خوی افراد با مصرف مواد غذایی مختلف تغییر پیدا می‌کند.

وی گفت: افرادی که کربوهیدرات‌های ساده را زیاد مصرف می‌کنند، قند خون آنها ناگهان بالا می‌رود و این امر موجب می‌شود که در سیستم عصبی آنها مشکلاتی ایجاد شده و آستانه تحمل آنها کاهش یابد.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: با مصرف برخی از مواد غذایی مانند اسیدهای چرب امگا 3‌ و ویتامین‌های گروه B به خصوص B1, B2, B12آستانه تحمل افراد افزایش پیدا می‌کند و از بروز افسردگی نیز پیشگیری می‌شود.

زراتی افزود: مواد غذایی مانند سبوس‌‌ها، لبنیات و مخمرها سرشار از ویتامین‌های گروه B هستند B مصرف اینگونه ویتامین‌ها حالت کرختی، ضعف و خستگی را از بدن فرد از بین می‌برد و آستانه تحمل افراد را افزایش می‌دهد همچنین افت قندخون موجب می‌شود تا فرد عصبی شود که مواد غذایی مانند نان، سیب‌زمینی و برنج قندخون را تنظیم می‌کند.

وی بیان داشت: تحقیقات نشان داده است که هویج، انبه، پرتقال‌های تو سرخ، هندوانه، آلبالو، گیلاس و میوه‌هایی با رنگ نارنجی و ارغوانی سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند که رادیکال‌های آزاد را از بین برده و حافظه و یادگیری را افزایش می‌دهند همچنین اگر میوه‌ها و سبزی‌ها رنگین‌تر باشد، ارزش غذایی بیشتری دارند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: زمانی که فرد دچار استرس می‌شود، هورمون‌های استرس در بدن ترشح می‌‌شود که ویتامین c می‌تواند این هورمون‌های تنش‌زا را مهار کند.

برچسب ها: قند ، عصبي
Bookmark and Share
نظرات بینندگان:
نام:
ایمیل:
* نظر: