کد خبر:۵۰۸۲
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۲
تعداد بازدید: 7937
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
saveذخیره
يك متخصص تغذيه
پخت غذا در ظروف سفالي موجب كندذهني مي‌شود
استفاده از اين رنگ‌ها در ظروف سفالي براي سلامتي افراد مضر است زيرا موجب بروز كند ذهني، افسردگي و برخي مسموميت‌هاي درازمدت مي‌شود

يك متخصص تغذيه گفت: پخت غذا در ظروف سفالي موجب كندذهني و افسردگي مي‌شود.

سيد ضياءالدين مظهري در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: استفاده از ظروف مختلف براي پخت غذا بسيار اهميت دارد و افرادي كه كيفيت و طعم غذا براي آنها مهم است، بايد به كيفيت ظرفي كه در آن غذا تهيه مي‌شود نيز اهميت بدهند.

وي گفت: يكي از ظروفي كه براي نگهداري و طبخ غذا مورد استفاده قرار مي‌گيرد، ظروف سفالي است كه در گذشته بيشتر استفاده مي‌شد.

اين متخصص تغذيه افزود: از ظروف سفالي بدون لعاب براي نگهداري يا پخت غذا نبايد استفاده كرد به دليل اينكه خلل و فرج زيادي دارد كه موجود نفوذ و باقيماندن غذا در آنها مي‌شود.

مظهري بيان كرد: براي رنگ كردن ظروف سفالي از رنگ‌هايي استفاده مي‌شود كه حاوي فلزات سنگين مثل سرب است و مصرف غذا در اين نوع ظروف نيز خطرات زيادي به همراه دارد زيرا سرب يك عنصر سمي است.

وي اضافه كرد: استفاده از اين رنگ‌ها در ظروف سفالي براي سلامتي افراد مضر است زيرا موجب بروز كند ذهني، افسردگي و برخي مسموميت‌هاي درازمدت مي‌شود.

اين متخصص تغذيه افزود: ظروف سراميكي نيز يكي از انواع ظروف سفالي است و اگر از لعاب مناسب در آنها استفاده شود براي طبخ غذا مشكلي ايجاد نمي‌كنند.

Bookmark and Share
نظرات بینندگان:
نام:
ایمیل:
* نظر: