زناني كه به كشورهاي ديگر مهاجرت ميكنند به دليل نداشتن ويزاي مستقل و مسلط نبودن به زبان كشور مهاجر، خود را وابسته به مردان ميبينند به دليل نبود اهرمهاي حمايتي و حقوقي مورد آزار و اذيت قرار ميگيرند

مدير انتشارات جامعهشناسان از انتشار كتاب «شاهد تن( خشونت بنيادين عليه زنان جنوب آسيايي ساكن در ايالات متحده)» خبر داد و گفت: اين كتاب ويژه زناني است كه به همراه همسران خود به ايالات متحده مهاجرت ميكنند و به دليل عدم حمايت قانوني از سوي آنها مورد خشونت قرار ميگيرند
شيوا شكاري در گفتوگو با ايبنا، درباره محتواي اين كتاب، اظهار كرد: كتاب «شاهد تن» اثر «شاميتا داس گوپتا» است كه توسط بنفشه جوادي به زبان فارسي برگردانده شد.
مدير انتشارات جامعهشناسان گفت: خشونت خانگي يكي از موضوعات شايع در خانوادههاي مهاجر ايالات متحده آمريكاست كه بيشترين اين خشونتها توسط همسران آنها بر عليه زنان اعمال ميشود.
وي ادامه داد: زناني كه به كشورهاي ديگر مهاجرت ميكنند به دليل نداشتن ويزاي مستقل و مسلط نبودن به زبان كشور مهاجر، خود را وابسته به مردان ميبينند به دليل نبود اهرمهاي حمايتي و حقوقي مورد آزار و اذيت قرار ميگيرند.
شكاري افزود: اين كتاب با هدف آگاهي زنان نسبت به پديدههاي مهاجرت تاليف شده است، زيرا بيشتر اين افراد به اميد دست يافتن به رفاه بيشتر به ايالات متحده مهاجرت ميكنند، در حالي كه زندگي در اين كشورها سرشار از مشكلات و مسايلي است كه اصليترين معضل آن در ميان خانواده و از سوي شوهر آنها اتفاق ميافتد. اغلب اين زنان ساكن كشورهاي در حال توسعه مانند هند، پاكستان، نپال، فيليپين و... هستند.
شيوا شكاري ادامه داد: اين اثر در چهار فصل گردآوري شده است. فصل نخست آن تاثير خشونت خانگي در ميان مهاجرين آسيايي و فصل دوم مسايل در حال ظهور در عرصه فعاليتهاي ضد خشونت خانگي را عنوان ميكند. فصل بعدي قانون و زنان آزار ديده جنوب آسيايي را تشريح ميكند. كنشگرايي و فعاليت خشونت خانوادگي موضوع فصل پاياني اين كتاب است.
شكاري جامعه مخاطب اين اثر را پژوهشگران حوزه اجتماعي عنوان كرد و گفت: خشونت عليه زنان، پديدهاي است كه كمتر بر روي آن تحقيق و تاليف صورت گرفته، اين كتاب منبع خوبي براي پژوهشگران مسايل اجتماعي و حوزه مطالعات زنان به شمار ميآيد.
شكاري در پايان گفت: چاپ نخست كتاب «شاهد تن» اثر در شمارگان 1000 نسخه، 375 صفحه و بهاي 90000 ريال در سال 90 روانه بازار نشر ميشود.