کد خبر:۴۲۹۶
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۳
تعداد بازدید: 1870
print نسخه چاپی
send ارسال به دوستان
saveذخیره
همه فست‌فودها مضر نيستند
در برنامه غذايي افراد بايد انواع موادغذايي در کنار هم وجود داشته باشد، بنابراين توصيه مي‌شود همراه غذاهايي مانند ساندويچ‌ها حتما از سبزيجات و ميوه‌هاي تازه استفاده شود

مصرف مداوم فست‌فودها به همراه نوشابه و سس‌هاي چرب، سلامت افراد را تهديد مي‌کند و آنها را مستعد چاقي و ابتلا به فشارخون مي‌کند

دکتر حامد پورآرام، کارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت: «همه انواع فست‌فودها براي سلامتي مضر نيستند بلکه مصرف مداوم آنها مشکل‌ساز خواهد بود.» وي با بيان اينکه همبرگر هم نوعي فست‌فود است که اگر در روغن مناسب سرخ‌ شده و همراه سبزيجات تازه مصرف شود، مضر نيست، تاکيد کرد: «خوردن چنين فست‌فودي بسيار مناسب‌تر از خوردن تنقلاتي مانند چيپس و پفک است.»
 
دکتر پورآرام ادامه داد: «مصرف فست‌فودهايي مثل سوسيس و کالباس که حاوي مواد افزودني و انواع نگهدارنده‌ها هستند به دستگاه گوارش آسيب مي‌زند و خصوصا کودکان نبايد چنين ساندويچ‌هايي را مصرف کنند.» وي با اشاره به الگوي غلط تغذيه در کشور تصريح کرد: «مصرف مداوم فست‌فودها به همراه نوشابه و سس‌هاي چرب، سلامت افراد را تهديد مي‌کند و آنها را مستعد چاقي و ابتلا به فشارخون مي‌کند. بنابراين توصيه مي‌شود فست‌فودها کمتر در وعده‌هاي غذايي گنجانده شوند.»
 
دکتر پورآرام مصرف پيتزاي سبزيجات با پنير پيتزاي کم را يکي ديگر از فست‌فودهايي ذکر کرد که نسبت به بقيه غذاهاي آماده مناسب‌تر است و افزود: «در برنامه غذايي افراد بايد انواع موادغذايي در کنار هم وجود داشته باشد، بنابراين توصيه مي‌شود همراه غذاهايي مانند ساندويچ‌ها حتما از سبزيجات و ميوه‌هاي تازه استفاده شود و علاوه بر آن از مصرف مداوم فست‌فودها خودداري شود.»
Bookmark and Share
نظرات بینندگان:
نام:
ایمیل:
* نظر: