حجتالاسلام عليرضا پناهيان در گفتوگو با خبرنگار زنان «توانا» در خصوص اجراي طرح حجاب و عفاف در جامعه اظهار داشت: براي اجراي طرح حجاب و عفاف با حذف مطلق اقدامات سلبي موافق نيستم اما اجراي هرگونه اقدام در اين خصوص بايد طوري برنامهريزي شود كه دشمنان اسلام نتوانند از اين موضوع سوء استفاده كنند.
وي با اشاره به اينكه اجراي هرگونه اقدام در زمينه ترويج فرهنگ حجاب بايد طوري باشد كه با اثرگذاري مثبت همراه باشد، افزود: يقيناً از اجراي اقداماتي همچون اقدامات نيروي انتظامي، به دنبال اثر مثبت هستيم؛ هرگونه اقدام در خصوص اجراي طرح حجاب و عفاف بايد با تدبير باشد چرا كه اقدامات بيتدبير در اين زمينه اثر منفي خواهد گذاشت.
حجتالاسلام پناهيان در ادامه تصريح كرد: برنامههايي كه در اتاقهاي فكر در اين خصوص طراحي ميشود بايد دقيق، اصولي و صحيح باشد.
وي در خصوص حجاب برخي از بازيگران زن كه در جشنواره فيلم شانگهاي حضور داشتند، اظهار داشت: عدم اجراي اقدامات فرهنگي شايسته در سطوح حرفهاي، كلان و در سطح رسانه ملي براي ترويج فرهنگ حجاب نشان از اين دارد كه يك موضوع ريشهاي است و با برخورد با چند بازيگر كه حجاب درستي ندارند، اين مشكل حل نميشود.
حجتالاسلام پناهيان تأكيد كرد: البته مسئولان ذيربط در اين خصوص ميتوانند با ارائه نامهاي منطقي، تذكر دوستانه خود را مبني بر ارائه مباني حجاب طوري بيان كنند كه اثر مثبتي داشته باشد.
وي اضافه كرد: البته در حال حاضر فضاي جامعه به گونهاي نيست كه بتوان در خصوص حجاب با شفافيت لازم موضع گيري كرد و از موضعگيريها ثمرات لازم را برد ولي در عين حال مسئولان و مديران نظام بايد اصولگرايي خود را با چنين مواردي به اثبات برسانند.
حجتالاسلام پناهيان در خصوص حجاب در دانشگاهها اضافه كرد: برخورد با مقوله بيحجابي در دانشگاهها ساز و كار خاص خود را دارد و اين امر مهم بايد توسط مسئولان دانشگاهها بررسي و پيگيري شود.
وي با اشاره به اينكه هر كار فرهنگي ساز و كار خود را دارد، گفت: نحوه تدبير براي اجراي اين قانون خيلي مهم است چراكه در صورت به كاريگري تدبير لازم بازتاب منفي خوهد داشت.
حجتالاسلام پناهيان ادامه داد: در اجراي اقدامات فرهنگي براي ترويج فرهنگ حجاب و عفاف رسانه ملي بايد اهتمام بيشتري داشته باشد.