متاسفانه در حال حاضر شاهد بيماراني هستيم كه بيني خود را قبلاً عمل كردهاند و با كوچكشدن آن دچار مشكلات تنفسي شدهاند و در حال حاضر مجبور هستيم از غضروف گوش و دنده آنها برداريم و به بافت بيني اضافه كنيم ...

رئيس اولين كنگره بينالمللي راينولوژي خليج فارس گفت: متاسفانه در حال حاضر شاهد افرادي هستيم كه با انجام عمل جراحي زيبايي بيني دچار كاهش قدرت تنفس شدهاند به طوري كه شبها نميتوانند به راحتي بخوابند كه براي اين افراد مجبوريم از غضروف گوش و دنده استفاده كنيم.
به گزارش فارس محسن نراقي در حاشيه اولين كنگره بينالمللي راينولوژي خليج فارس در جمع خبرنگاران با اشاره به اينكه جراحي زيبايي بيني در ايران عوارضي را به همراه دارد اظهار داشت: جراحي زيبايي بيني در گذشته بيشتر بدين صورت بود كه بافت بيني را برميداشتند كه در حال حاضر به جاي اين كار كه باعث كاهش قدرت تنفس فرد ميشود سعي ميكنند بافت بيني را حفظ كنند. چرا كه در جراحي بيني تنفس بسيار مهم است.
رئيس مركز تحقيقات راينولوژي گفت: متاسفانه در حال حاضر تزريق ژل يا بوتاكس كه در كشور رايج شده است توسط افراد غير متخصص هم انجام ميشود كه اين موضوع موجب ايجاد عوارض در فرد خواهد شد.
وي با اشاره به آمار بالاي تصادفات در كشور تاكيد كرد: متاسفانه در بيشتر اين تصادفات افراد زيادي دچار ناهنجاريهاي صورت ميشوند كه مشكلات روحي و رواني زيادي را ايجاد خواهد كرد و بايد گفت روشهاي زيادي براي ترميم آن در جهان وجود دارد.
نراقي خاطرنشان كرد: متاسفانه در حال حاضر شاهد بيماراني هستيم كه بيني خود را قبلاً عمل كردهاند و با كوچكشدن آن دچار مشكلات تنفسي شدهاند و در حال حاضر مجبور هستيم از غضروف گوش و دنده آنها برداريم و به بافت بيني اضافه كنيم كه عمل سختي است.
وي افزود: از سال گذشته ايران رسماً قطب جراحيهاي پلاستيك در خاورميانه شد و در حال حاضر در بين كشورهاي منطقه بيشترين ميزان اين اعمال جراحي را دارد و بايد تلاش كنيم تا كميت آن را كاهش و كيفيت اين اعمال را افزايش دهيم.