برخي از مسافران بدون در نظر گرفتن به حقوق ديگران با استفاده از گوشي تلفن همراه به پخش موسيقي يا مکالمه با صداي بلند مي پردازند که موجب نارضايتي اکثر مسافرين مي شود.

استفاده نادرست از گوشي تلفن همراه در اماکن عمومي موجب نارضايتي اکثر مردم شده و به يک معضل اجتماعي تبديل شده است.
به گزارش موبنا، به دليل عدم فرهنگ سازي مناسب در خصوص گوشي تلفن همراه و استفاده نادرست از اين کالاي ارتباطي در بسياري شرايط نارضايتي عموم مردم سبب شده است.
برخي افراد با عدم توجه به استفاده درست از گوشي تلفن همراه در مکان هايي از جمله اتوبوس، مترو ،تاکسي و حتي اماکني نظير بيمارستان، اداره ها ، سينما و غيره به بسياري ناهنجاري هاي رفتاري در جامعه دامن مي زند.
"عباس نظري" به عنوان يك راننده تاكسي در اين باره گفت: برخي از مسافران بدون در نظر گرفتن به حقوق ديگران با استفاده از گوشي تلفن همراه به پخش موسيقي يا مکالمه با صداي بلند مي پردازند که موجب نارضايتي اکثر مسافرين مي شود.
وي افزود: به همين دليل در برخي موارد با يادداشتي بر روي اکثر تاکسي ها تحت عنوان "استفاده از گوشي تلفن همراه در ماشين ممنوع است" به مسافرين اخطار داده مي شود.
اين درحاليست که مشکلات استفاده از تلفن همراه در همين حد محدود نمي شود و مکالمه با صداي بلند هنگام استفاده از اين وسيله ارتباطي در مکان هايي نظير اداره ها و موسسات اخلالاتي را در روند فعاليت هاي آنها ايجاد مي کند.
به همين جهت در بسياري از مواقع در بسياري از اين امکان، از افراد مراجعه کننده خواسته مي شودکه هنگام ورود، تلفن همراه خود را خاموش کنند.
در كشور ما با ميزان جمعيت 75 ميليون نفري حتما بايد فرهنگ سازي و تعريف مناسبي از استفاده از گوشي تلفن همراه در جامعه به ويژه در کمان هاي خاص از جمله صورت گيرد.
به نظر بنده اعلام مطلبی با این مضمون که استفاده از موبایل د ر تاکسی ممنوع است به شهروندان عزیز ،از یکسو توهین به انها محصوب میگردد از سوی دیگر میل نهفته ناطقان این مطلب را در جهت بازگشت به دوره های انسان اولیه اعلام میدارد.
اما به نظر شما بهتر نیست اینگونه القاح گردد
(شهروند گرامی ؛مکالمه آرام و آهسته شما با تلفن همراه حریم خصوصی شما را بیشتر حفظ میکند)